Banyonda Bütçesiz Değişiklikler ile Şık ve Modern Bir Görünüm Elde Edebilirsin

Modern, şık ve dikkat çekici bir görünüme sahip ev için maliyetsiz ama zevk içeren dokunuşlarınla işe başlamalısın. Evinin daha modern ve farklı bir görünüme kavuşturmak istiyorsan önceliğin banyon olsun. Hepimizin bildiği gibi tüm banyolar bir birinin aynı ve iç karartıcı görünüme sahip olabiliyor. Bu gibi durumlarda bu ufak dokunuşlar ile ilgi çeken bir banyoya sahip olabilirsin.

Duvar Kağıdı ile Daha Modern Bir Görünüm Elde Edebilirsin

 

ev temizliği

 

Suyla temasından dolayı banyolarımızda duvar kağıdı kullanmaktan uzak dururuz. Oysa Doğru materyal ile hem banyo temizliğinde işini kolaylaştırabilir hem de yenilikçi ve farklı tasarımlar ile sıradan banyolardan kurtulabilirsin.

 

Ayna İle Daha Şık Bir Banyo

 

beşiktaş ev temizliği

 

Ayna kullanıldığı her ortama zarif, aydınlık ve modern bir görünüm katar. Ev temizliği söz konusu olduğunda her ne kadar işimizi zorlaştırsa da ayna kullanımı konusunda daha cesaretli olmalısın. Özellikle banyonda eski modellerin dışına çıkıp banyonun bir duvarını tamamen ayna ile kaplatarak olduğundan daha geniş ve daha aydınlık bir banyo elde edebilirsin. Ayna kenarlarında kullanabileceğin çiçek ve seçenekler ile banyon dikkatleri üzerine çekecek.

 

Sıradan Tasarımların Dışına Çık

 

istanbul temizlik şirketi

 

Banyolarda yıllardır kullanılan tek tip dolaplar yerini askı dolaplara bırakıyor. Yalnızca banyoda değil evin genel dekorasyonunda askı dolap kullanmak ev temizliği için oldukça işlevsel oluyor. Özellikle banyonda kullanabileceğin askı dolaplar ile dar alanlarını daha verimli kullanabilecek hem de daha modern bir banyoya kavuşacaksın.

 

Canlı Çiçekler ile Şıklık Yarat

 

banyo dekorasyonu

 

Çok sık uygulamayı alışkanlık haline getirmediğimiz bir diğer mükemmel dokunuş ise banyoda kullanabileceğin büyük ve yeşil rengin hakim olduğu saksı çiçekleridir. Özellikle nemli ortamı seven bitkiler için mükemmel bir alan olan banyolarda kullandığın çiçekler banyona daha rüstik bir hava katmanı sağlayacaktır.

 

Web Tasarım